onsdag 10 mars 2010

Läste i bladet.....

.... att det görs champange på björksav.
När jag var en liten tös drack jag varje vår nytappad sav.
Det ansågs vara både nyttigt och vitaminrikt.
Vi ungar tyckte det var gott eftersom det smakade sött.
När björken just slagit ut och löven såg ut som "musöron",
skar man ett V i stammen, och lät saven rinna ner i en glasburk.
Undrar om barn får njuta av denna delikatess idag?
Ja, saven alltså. Inte spriten.

2 kommentarer:

  1. Varför inte ta en själv!!!!
    / Leif

    SvaraRadera
  2. Hej Kajsa!
    Undrar om du kan hämta Jack Wreesvbijk imorgon tisdag kl 13.52 på Tåg stationen?
    Om du kan ,har du möjlighet att komma förbi Almamia och hämta mig?
    Ring gärna och bekräfta!
    Hälsningar
    Yamandú

    SvaraRadera